Hem » Jag vill öppna en webbutik
MrShopper

Webbutiken för små och medelstora företag

MyShopper är ett e-handelssystem för små och medelstora företag som har produkter att sälja via internet. Det enkla och funktionella gränssnittet gör att sökning och köp av produkter görs lätt och säkert.

Dina kunder kan lätt hitta information om varorna samt även se hur de ser ut på bild. Det kräver ingen inlärningstid och dina kunder kan på ett enkelt sätt välja de varor de vill ha samt ha kontroll av vad de köper och hur mycket det kostar genom att gå till systemets kassadel.

För dig som säljer varorna finns det en administrativ del där du lägger in dina varor, priser och annan information samt administrerar webbutikens övriga funktioner. Du har möjlighet att lägga in rea-artiklar samt ha kontroll över produkterna som finns på lager. Du kan också på ett lätt sätt skriva ut en inventarielista när du vill.

Hela systemet körs via webben och du abonnerar på MrShopper som en webbtjänst. Du behöver alltså inte installera något på ditt egna datorsystem eller investera en stor summa på att köpa in ett helt e-handelssystem.

Chokladshopen.com samt Loudness.se är exempel på webbplatser som använder MrShopper för sin försäljning. Gör det Du också!

Kontakta oss för mer information.